Het CaravanPlusPlan, een slim financieel concept voor caravan bezit!

Het CaravanPlusPlan zorgt dat u voor een vast laag maandbedrag telkens een nieuwe caravan kunt aanschaffen. U kiest zelf welke caravan u wilt en voor hoe lang. Het CaravanPlusPlan berekent de waardevermindering (afschrijving) van de caravan gedurende de tijd dat u de caravan wilt gebruiken en bepaalt zo uw maandtermijn.

Het CaravanPlusPlan is een financieel concept wat zowel rekening houdt met uw persoonlijke wensen als de waardevermindering van de caravan. Op deze manier kan het CaravanPlusPlan u het meest voordelige maandtermijn aanbieden en u garanderen dat u na afloop van het contract niet met hoge restschulden achterblijft.

Na afloop van de door u gekozen looptijd heeft de caravan bij normaal gebruik een restwaarde welke gelijk zal zijn aan de nog openstaande restschuld zoals u kunt zien in het CaravanPlusPlan Voorbeeld. Bij het inruilen van de caravan lost u hiermee uw restschuld in en beslist u welke nieuwe caravan u wenst aan te schaffen.

Elke 5 jaar een nieuwe caravan?
Het CaravanPlusPlan maakt het mogelijk!

Doordat u geen restschuld heeft bij het inruilen van de caravan kunt u voor het zelfde maandbedrag een nieuwe caravan van dezelfde prijs aanschaffen. Zo heeft u voor een vast bedrag per maand de caravan van uw keuze!

Doordat u met het CaravanPlusPlan alleen de afschrijving van de caravan betaalt bent u ook nog eens stukken voordeliger uit!